Harga Mesin Basuh Huebsch

Memang banyak jenama yang mengeluarkan produk mesin basuh seperti Huebsch. Oleh itu, kami akan menyemak senarai harga mesin basuh Huebsch beberapa jenis yang dimiliki.

Huebsch adalah jenama mesin basuh dengan harga yang agak tinggi berbanding jenama lain.

Tetapi sudah tentu, dengan harga yang tinggi ia menawarkan kualiti terbaik. Berikut ialah senarai beberapa harga yang ada pada jenama Huebsch.

1. Type All In One-Washer And Dryer  (RM 19567.75)

Type All In One-Washer And Dryer 

Item pertama dari jenama Huebsch ialah jenis All In One. Jadi selain buih yang digunakan untuk mencuci, mesin ini juga boleh digunakan untuk pengeringan.

Terdapat beberapa kelebihan yang ditawarkan oleh jenis ini, seperti lebih menjimatkan jika dibandingkan dengan jenama lain. Jenis ini juga dilengkapi dengan kawalan paparan mikro II.

Ciri ini berfungsi supaya pengguna dapat melihat masa mencuci dan proses pengeringan. Mesin basuh ini juga mempunyai kelajuan putaran yang tinggi.

Jadi ia boleh membersihkan pakaian dalam masa yang singkat. Badan mesin diperbuat daripada keluli yang kukuh, yang merupakan bahan yang kukuh dan kuat supaya mesin akan bertahan lama.

Harga jenis ini sekitar RM 19567.75 dalam satu kedai dalam talian. Harga ini mungkin berbeza di kedai luar talian.

2. Washer Extractors (RM 41507.35)

Washer Extractors

Berikut adalah jenis-jenis Extractor yang mempunyai kapasiti sehingga 13 kilogram. Jenis Pengekstrak Pencuci dari Huebsch berharga RM 41507.35.

Namun, harga yang tinggi juga kerana jenama tersebut mengutamakan kualiti jenis Huebsch Extractors. Jenis ini malah mempunyai kelajuan putaran sehingga 200 g-daya.

Jadi dengan masa pengeringan yang singkat, ia boleh mengurangkan kapasiti air dengan sangat banyak. Mesin ini juga menggunakan teknologi water guardian ™ yang boleh mengesan kebocoran.

Di samping itu, ia lebih senyap dan sedikit bergetar.

3. Tumble Dryer (RM 26683.30)

Tumble Dryer

Di tempat ketiga mengenai senarai harga mesin basuh Huebsch dari beberapa jenis, seterusnya ialah jenis Tumble Dryer. Jenis ini menawarkan harga yang lebih rendah daripada RM 26683.30 sebelumnya.

Walaupun begitu, kualiti masih baik. Tumble Dryer ini mempunyai beberapa ciri yang boleh digunakan seperti mempunyai kawalan digital atau juga dipanggil mikropemproses.

Ia juga mempunyai keupayaan untuk kering dengan cepat. Tetapi juga sudah tentu boleh menjimatkan tenaga dan kapasiti 16 kilogram.

Baca : Jenama Mesin Basuh Terbaik

4. Commercial Dryer (RM 3261.29)

Commercial Dryer

Keempat, ada juga dari jenama Huebsch iaitu jenis, Commercial. Jenis ini termasuk dalam susunan jenis yang sangat murah berbanding jenis lain dari jenama.

Kerana iklan ini hanya menetapkan harga RM 3261.29, sudah tentu itu banyak perbandingan dengan jenis lain. Walaupun begitu, Huebsch masih mengekalkan identiti produknya iaitu menjaga kualiti.

Salah satu ciri utamanya ialah ia mempunyai kapasiti pengeringan yang agak besar. Cuma jenis ini tidak menggunakan syiling seperti jenis lain.

Baca : Cara Repair Mesin Basuh

5. FDG 3TRGS (RM4210.03)

FDG 3TRGS

Akhirnya, terdapat jenis dari Huebsch, FDG 3TRGS, yang berharga hanya berpuluh-puluh juta. Mesin ini mempunyai kapasiti sehingga 10.5 kilogram.

Pengeringan mengambil masa kira-kira 45 minit. Tanda harga untuk jenis ini ialah RM4210.03 sahaja.

Harga diperoleh dari kedai online. Jadi jika pengguna membelinya di luar talian, harga yang anda dapat mungkin berbeza.

Demikianlah senarai harga mesin basuh Huebsch beberapa jenis atau jenis dari Huebsch. Beberapa jenis ini sekurang-kurangnya boleh digunakan sebagai rujukan semasa membeli.

Tetapi perlu diingat bahawa harga mungkin berbeza daripada apa yang tertulis. Terimakasih telah berkunjung ke mesinbasuhku.com

Originally posted 2022-07-22 01:11:32.

Leave a Comment