Harga Mesin Basuh Pinggan

Lebih banyak di sini, lebih banyak teknologi terkini yang boleh digunakan, seperti mesin basuh pinggan mangkuk atau mesin basuh pinggan mangkuk. Jika berminat, berikut adalah senarai harga mesin basuh pinggan mangkuk dari jenama berat.

Mesin basuh pinggan mangkuk sudah ada dari pelbagai jenama walaupun mesin ini tidaklah setenar mesin basuh baju.

Tetapi ia boleh membantu meringankan kerja rumah yang menjimatkan air. Jika berminat, berikut adalah senarai beberapa jenama dan harganya.

1. Modena Semplice WS 1020 G (RM 1796.35)

Pencuci Pinggan atau Dishwasher pertama adalah daripada Modena Semplice. Mesin ini juga boleh digunakan untuk mencuci buah-buahan dan juga untuk program baby care.

Selain itu, mesin ini juga boleh digunakan dengan atau tanpa pemasangan kerana ia mempunyai tangki 5L. Terdapat kira-kira 9 ciri yang ditawarkan oleh mesin ini dan akan memudahkan pengguna.

Selain beberapa alat sokongan, Modena juga menyediakan kad panduan dan kad jaminan. Untuk harga yang ditawarkan juga masih mampu milik.

Harga mesin ini dalam satu kedai dalam talian ialah RM 1796.35. Walau bagaimanapun, harga ini mungkin berubah atau berbeza bergantung pada tempat anda membelinya. Kerana kadang-kadang setiap kedai mempunyai tawaran yang berbeza.

Baca : Jenama Mesin Basuh Terbaik

2. Semikron T1 Tabletop Dishwasher (RM 1533.47)

Pada tempahan kedua terdapat mesin basuh pinggan mangkuk dengan harga yang lebih murah dari sebelumnya. Ia mengambil masa kira-kira 45 minit untuk mencuci pinggan dalam mod standard.

Selain itu, penggunaan air mesin ini sangat rendah, malah ia hanya memerlukan kurang daripada 10 L dalam setiap cucian. Untuk harganya sendiri, mesin ini berharga RM 1533.47 di satu kedai.

Tetapi ada juga aplikasi membeli-belah dalam talian, mesin itu hanya berharga RM 1231.19, Jadi setiap tempat boleh mempunyai harga yang berbeza.

3. Modena Dishwasher WP 600 (RM 2373.38)

Tambahan pula, dalam perbincangan senarai harga mesin basuh pinggan mangkuk, harga jenama Modena adalah harganya. Walaupun sebelum ini jenama ini telah disebut, kali ini ia adalah jenis yang berbeza.

Mesin ini dilengkapi dengan semburan yang berkuasa tetapi menjimatkan air. Malah mesin ini dilengkapi dengan kotak pencuci supaya dapat mengawal tahap bahan pencuci yang digunakan.

Untuk harga sahaja lebih kurang RM 2373.38 . Tetapi perlu diingat juga, tempat yang berbeza untuk membeli, harga yang ditawarkan juga boleh berbeza.

4. Tecnogas TDW191 (RM 6230.12)

Selain ketiga-tiga di atas, masih terdapat jenama mesin basuh pinggan mangkuk malah mempunyai harga seperti satu unit basikal iaitu Tecnogas.

Harga yang tinggi adalah kerana mesin ini dilengkapi dengan banyak ciri canggih.

Selain itu, pengguna juga boleh memilih 7 program pencucian. Untuk harga sahaja aplikasi ini mempunyai harga sekitar RM 6230.12

Walau bagaimanapun, dalam satu aplikasi membeli-belah dalam talian, Tecnogas hanya berharga RM5360.57 dengan perbezaan yang sangat besar. Oleh itu, adalah lebih baik jika anda mencari kedai yang sesuai.

Baca : Cara Repair Mesin Basuh

5. . Beko Dishwasher DFN16410X (RM 2492.05)

Akhir sekali, terdapat mesin basuh pinggan mangkuk jenama Beko. Kapasiti air yang ada padanya ialah 11L jadi ia boleh menampung banyak.

Beko ini adalah mesin basuh pinggan mangkuk yang dilengkapi dengan sensor. Jadi ia boleh beroperasi secara automatik.

Badan yang dimiliki juga sangat tegap kerana diperbuat daripada keluli tahan karat. Untuk harga, mesin ini berharga sekitar RM 2492.05. Namun, dalam satu kedai online ia hanya dijual pada harga RM 1863.40.

Berikut adalah beberapa senarai harga mesin basuh pinggan mangkuk yang boleh digunakan oleh pengguna sebagai rujukan.

Harga untuk setiap jenama mungkin berbeza daripada yang telah dinyatakan. Sebab harga boleh berbeza dari setiap tempat shopping.

Originally posted 2022-07-17 12:21:02.

Leave a Comment